Fotografie Food


Fotografia food, care include evident si fotgrafiile cu bauturi, se regaseste in fotgrafia comerciala si este o „piatra de temelie” in fotografia comerciala. Se spune in lumea fotografilor, ca cine stie sa fotografieze mancare, stie sa fotografieze cam orice produs (in afara de produsele de sticla si bijuterii care datorita reflexilor, trebuie sa sti sa controlezi foarte bine lumina).

Revenind la fotografia food, se realizeaza in locatia unde se produce, este un proces cam contra cronometru, deoarece cele mai multe preparate arata diferit calde sau reci, hidratate sau mai putin, etc. Pe de alta parte, trebuie avut in vedere de la inceput stilul setului de fotografii, pentru a alege/pregati recuzita si ”povestea” din jurul acelui fel de mancare.

Fotografia Food este ceruta in primul rand de reviste tiparite de specialitate si nu numai, mediul online, industria de publicitate si zona „horeca”, (hoteluri, restaurante, cafenele). Daca faceti parte din vreunul din mediile enuntate mai sus, si aveti nevoie de imagini de acest gen, va sugerez sa ma contactati.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu