Fotografie de Eveniment


Acest gen, dupa cum ii sugereaza si numele este foarte vast. Ne putem gandi la diverse manifestari ca: festivaluri, spectacole de orice fel, targuri si expozitii, conferinte de presa, seminarii, dineuri, cocktail-uri, team buildings, petreceri de Craciun, petreceri aniversare, etc. Toate pot avea insa un punct comun si anume, interesul organizatorilor sau companiilor care sponsorizeaza respectivul eveniment, asupra unor imagini ce pot oglindi si exprima cat mai fidel, actiunile, intamplarile, emotiile precum si detaliile despre prezenta participantilor la respectivul eveniment. 

Aceste imagini sunt necesare de regula pentru arhiva (documentarierea evenimentului), pentru presa, newsletter-uri, reviste, brosuri, pliante, postere, pentru a fi distribuite participantilor sau invitatilor importanti, clientilor, etc.

Suntem in masura sa oferim clientilor nostri cele mai bune imagini surprinse live, imagini ce ilustraeaza fidel respectivul eveniment, in cel mai scurt timp, la cele mai bune rezolutii, postprocesate sau nu, totul datorita experintei acumulate in timp la astfel de evenimente, dotarilor tehnice si nu in ultimul rand, entuziasmului ce ne caracterizeaza.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Lasă un comentariu