Fotografie de eveniment sportiv


Fotografia de eveniment sportiv reda miscarea in toate formele si stadiile ei, de la mitinguri aviatice, concursuri automobilistice sau curse de ciclism, pana la meciuri de echipa, tenis sau atletism. Pentru a surprinde imagini corect expuse, subiectii corect centrati si cu toata incarcatura emotionala a evenimentului, este nevoie de toata atentia si concentrarea fotografului precum si de stapanirea tehnicii fotografice la superlativ. In acest gen de fotografie, rareori primim o a doua sansa pentru o imagine remarcabila.

Esenta acestui gen, este viteza de declansare a obturatorului, ce permite inghetarea unor subiecti aflati in miscare foarte rapida. Acest lucru este posibil apeland la experienta si capacitatile noastre deprinse din aproape toate celelalte genuri foto. Un echipament foto performant ne poate ajuta mult, in sensul ca putem ridica sensibilitatea aparatului (ISO) la valori mari, fara a introduce zgomot de imagine ridicat, sau obiective luminoase ce permit diafragme deschise la nivel de 2,8 sau 1,8, spre exemplu.

Din abilitatile fotografului as aminti posibilitataea de a tine in cadru un timp cat mai indelungat subiecti cu viteza mare de deplasare sau miscare impredictibila. Focalizarea joaca de cele mai multe ori feste amatorilor si nu numai, chiar si atunci cand se focalizeaza cu aparatul setat pe AF-C (autofocus continu), sau metoda mai rafinata, de a focusa la punct fix si a astepta subiectul sa intra in profunzimea de camp a obiectivului, setat pentru o anumita situatie, intuind dezvoltarea dinamicii.

Beneficiarii acestor gen de imagini sunt publicatile sportive, tiparite sau online, precum si agentiile de publicitate. Daca sunteti unul dintre acestia, si doriti sa aveti imagini bune de la astfel de evenimente, apelati cu incredere la serviciile mele.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu