Fotografie Peisaj Urban


Peisaj urban sau peisaj citadin cum se mai numeste acest gen de fotografie, este aproape exclusiv ”marca inregistrata”, pentru turistul de pretutindeni. Nu stiu daca ati realizat dar cred ca la intoarcerea din vacantele noastre, avem cel putin o treime din fotografii, ce s-ar incadra aici.

In  sfera profesionala, cei interesati de comenzi din acesta zona, sunt in primul rand firmele de turism, editurile (pliante, reviste de profil, calendare), precum si agentiile de publicitate.

In esenta, acest gen este facil cam oricarui amator entuziast, cu conditia sa posede un obiectiv destul de wide (o focala sub 35), sa stie sa incadreze, si evident sa aiba ce fotografia. Se folosesc de obicei diafragme de la 8 in sus (eu cel mai des trag cu 11), iar focusul este pus la infinit. Totusi in sfera profesionala, intervin si alte variabile precum, starea vremii, anotimpul sau ora la care se realizeaza expunerea.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

logo-digital-point-studio