Fotografie de Arhitectura


Clientii acestui gen de fotogarfie sunt in general firmele de constructii si amenajari interioare, dezvoltatori imobiliari, birouri de arhitectura, reviste sau site-uri de specialitate, fabricanti de usi si ferestre etc. Deasemeni mai toate prezentarile de companii, hoteluri sau restaurante, contin cel putin o imagine exterioara a sediului. Daca imaginile obtinute sunt de calitate, cu un bun impact, ele vor contribui la inbunatatirea imaginii companiei, promovarea respectivelor edificii sau cresterea notorietatii arhitectilor, in mediul online, reviste specializate, brosuri, pliante, cataloage turistice sau alte materiale P.R.

O sesiune foto de acest gen, trebuie foarte bine planificata, deoarece depinde de o serie de variabile, cum ar fi: starea vremii, pozitia soarelui in raport cu fatadele cladirilor precum si de o serie de conditii date ca: geometria locului sau cladirile din vecinatate. Preferintele clientului sunt deasemeni importante deoarece pot decide asupra stilului de fotografiere abordat: clasic sau „plonjat – cu verticalele convergente, imprimand un caracter dinamic si modern.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

logo-digital-point-studio

Lasă un comentariu