Fotografie Design Interior


Fotografiile de acest gen sunt realizate de regula la solicitarea firmelor de constructii, firmelor de amenajari interioare, retailerilor de decoratiuni interioare sau designerilor de interior.  Nu este un gen care sa fie conditionat de conditiile atmosferice sau ora din timpul zilei dar idealul este de a trage pe timp de zi, folosind atat lumina naturala a zilei, cat si lumina artificiala, in completare. Scopul esential este de a ilustra privitorului atmosfera cat mai fidela a respectivului spatiu, mai ales daca acesta este un spatiu de locuit.

Problemele cele mai mari in abordarea acestui gen este dat de faptul ca pot exista locatii de dimensiuni destul de mici, cu deschideri mici, in care fotograful trebuie sa faca apel la obiective special (asa numitele wide-uri). Cadrele executate cu aceste obiective speciale pot genera aberatii de perspectiva si/sau geometrie si de acea postprocesarea imaginilor intr-un program de editare este absolut obligatoriu.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu