Fotografie Fashion


La fotografia fashion sau de moda cum se mai numeste, eu includ si fotografia prin care se urmareste promovarea de coafuri, machiaje, bijuteri purtate de modele etc. Si acest gen de fotografie se realizeaza in locatie sau in studio. Ca o parere personala, eu sugerez pentru fotografierea unei colectii, mai de lux sau glamour, sa se opteze pentru o locatie deosebita, fie ea indoor sau outdoor. Pentru colectii sport sau colectii de serie mare, de buget, cu expunere pe site-uri web, magazine online sau pliante de promovare, sa se opteze pentru shootinguri in studio.

Avantajul in varianta studio, este ca odata aranjat echipamentul, pozitionate luminile si stabilite detaliile, se poate trage “pe banda”, folosind si 2 sau chiar 3 modele si astfel se elimina timpii morti. Evident si costurile finale pentru client sunt mai mici. Din contra, pentru varianta in locatii, trebuiesc efectuate repozitionari de echipament, aranjarea luminilor dupa fiecare serie, la care se adauga restrictiile legate de vreme sau lumina zilei (in cazul sedintelor outdoor), deci totul devine mai costisitor. Daca locatia este outdoor, trebuie avut in vedere si un spatiu pentru schimbarea tinutelor, machiaj, coafura si faptul ca se lucreaza cu o viteza mult mai mica dar rezultatul poate fi mult mai interesant. La fel si in cazul locatiilor indoor deosebite, luxuase, care daca sunt bine alese cu tema colectiei, poate genera acel plus, emana acea clasa a produselor si serviciilor premium.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu